Over ons

Autobedrijf Henk Goorman is een begrip in de regio. Wij vragen een eerlijke prijs voor betrouwbaar werk. In onze werkplaats controleren we uw auto, zodat u weer veilig en comfortabel de weg op kunt. Uw wensen staan centraal. Hoe we dat doen?

Door te luisteren naar de klant. Dankzij ons ruime aanbod in samenhang met de bulk aan ervaring van onze monteurs, kunnen wij iedere bestuurder bieden wat hij/zij nodig heeft. Telkens weer met onze nuchtere Achterhoekse service. Bij Autobedrijf Henk Goorman weet u waar u aan toe bent. Daarnaast ondersteunen we onze klant graag met de haal- en breng service of ons vervangend vervoer.

Over ons.jpeg

Requal Erkend Reparateur

Als Requal Erkend Reparateur werken wij veel met de Requal onderdelenlijn. Requal is een exclusief merk in de markt en wordt geproduceerd door geselecteerde A-merk fabrikanten. Door het grote inkoopvolume op onderdelen geschikt voor 95% van het Nederlandse wagenpark, is het ook nog eens tot 30% voordeliger dan de producten met een A-merk verpakking. Wilt u profiteren van de voordelen van Requal en ook vakkundig en voordelig uw auto laten onderhouden? Kom dan langs bij Autobedrijf Henk Goorman in Lochem!