Service

Vervangend vervoer
Als uw auto voor onderhoud naar de garage moet, kan het lastig zijn dat u zonder vervoer zit. Bij ons is dat niet nodig! Staat uw auto in onderhoud? Maak gebruik van onze leenauto of leenfiets.

Haal- en brengservice
Uw auto voor onderhoud naar de garage brengen en ophalen neemt flink wat tijd in beslag. Met onze haal- en brengservice maakt u een einde aan dit tijdsverlies. Wanneer u een afspraak maakt voor onderhoud of reparatie kunt u aangeven of u de wagen opgehaald wilt hebben. De auto halen wij bij u thuis of op kantoor op en leveren we ook weer af.

service.jpeg

Autobedrijf Henk Goorman app
Internet is tegenwoordig niet meer weg te denken. Daarom hebben wij onze eigen mobiele app ontwikkeld. Dankzij deze applicatie kunnen wij u nog beter helpen. Onze app is beschikbaar voor Android en iOS en te vinden onder de naam Autobedrijf Henk Goorman. Via de buttons onderaan deze pagina kunt u de app direct downloaden in de Google Play of Apple App Store van uw telefoon of tablet. 

Bandenopslag
Beschikt u over winter- en zomerbanden? Laat de banden die uit het seizoen zijn dan gratis opslaan bij ons. Zo bent u ervan verzekerd dat ze veilig en droog staan.