Bandenservice

Autobanden zijn hét contact tussen uw auto en de grond. Het profiel van een band zorgt namelijk voor grip en stabiliteit op de weg. Veilig op weg betekent ook het tijdig wisselen van zomer- naar winterbanden en vice versa.

Winterbanden hebben een grover profiel, waardoor ze meer grip hebben op gladde wegen. Als de temperaturen richting vriespunt gaan, zijn winterbanden een echte aanrader. Zomerbanden zijn juist zeer geschikt voor wat drogere tijden. Warmere temperaturen stellen namelijk andere eisen.

Bandenservice 1.jpeg

Is het weer tijd voor uw bandenwissel? Plan dan direct online een afspraak in voor uw bandenwissel. Beschikt u over winter- en zomerbanden? Laat de banden die uit het seizoen zijn dan gratis bij ons opslaan. Zo bent u ervan verzekerd dat ze veilig en droog staan.

Balanceren
Merkt u dat uw stuur of stoel trilt tijdens het rijden? Dan is de kans groot dat de banden van uw auto gebalanceerd moeten worden. Hierbij wordt het gewicht van de auto weer gelijkmatig over de banden verdeeld en zijn de trillingen verleden tijd.