Onderhoud & reparatie

U wilt een auto waar u op kunt vertrouwen, altijd en overal. Voorkomen is dan ook beter dan genezen. Door regelmatig onderhoud te laten plegen bij Autobedrijf Henk Goorman in Lochem kunt u nare verrassingen onderweg voorkomen.

U kunt bij ons onder meer terecht voor:
- Storing & diagnose
- Automaatbak spoelen
- Bandenwissel
- APK
- Aircoservice
- En nog veel meer!

Onderhoud en reparatie 1.jpeg

Onderhoud
Wij raden aan om de auto minimaal eens per jaar te laten onderhouden en dat bepaalde onderdelen regelmatig worden gecontroleerd. Denk hierbij aan de accu of de remblokken. Verder willen we u adviseren om regelmatig het oliepeil van uw auto te (laten) controleren. Dit kan slijtage aan onderdelen voorkomen.

Lichte bedrijfswagens (tot 3500kg)
Voor het onderhoud aan lichte bedrijfswagens kunt u ook bij ons terecht. Wij snappen dat uw bedrijfswagen voor uw onderneming vitaal is en goed onderhoud is daarom erg belangrijk. Bij Autobedrijf Henk Goorman zorgen we ervoor dat uw bedrijfswagen zo snel mogelijk weer de weg op kan.

Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt? Plan dan online een afspraak bij ons in. Uiteraard kunt u ook telefonisch een afspraak inplannen via 0573-257923. Zo kunt u weer vele veilige kilometers vooruit!

Onderhoud en reparatie 2.jpeg