Winterbandenactie

Nu winterbandenactie, laat tevens uw accu controleren, ruitenwissers en ruitensproeiervloeistof.

APK

Aan de rechterzijde van deze pagina kunt u uw gegevens invullen zodat wij u in de mailing opnemen voor de keuring van uw auto.

Om ervoor te zorgen dat uw auto 100% betrouwbaar en in topconditie blijft, is het nodig dat er regelmatig met een vakkundig oog naar gekeken wordt. Autobedrijf Henk Goorman staat voor u klaar en investeert continu in de modernste apparatuur. Bovendien worden monteurs permanent geschoold. U bent zo verzekerd dat uw auto in goede handen is.


Is uw auto weer toe aan een onderhoudsbeurt? U weet dan zeker dat uw auto van top tot teen wordt gecontroleerd. Zo verhoogt u de betrouwbaarheid van uw auto en voorkomt u storingen. Bovendien is goed onderhoud gunstig voor het waardebehoud van uw auto.


Bij Autobedrijf Henk Goorman komen alle belangrijke onderdelen van uw auto aan de orde. Van remmen en banden tot schokdempers, uitlaat en katalysator. Van olie verversen tot vervangen van lucht-, brandstof- en interieurfilter (indien aangegeven door de fabrikant). U weet vooraf precies waar u aan toe bent en wat de kosten zijn. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Verlichting

Controle van verlichting, zowel de hoogte afstelling alsmede de hoeveelheid lichtopbrengst. Laat u adviseren over de mogelijkheden.

Airco

De airconditioning zorgt voor een prettig klimaat in de auto. Bij een slecht onderhouden airco-installatie komen echter bacteriën, schimmels en andere micro-organismen door de ventilatie in het interieur van de auto terecht. Deze micro-organismen kunnen nare allergische reacties veroorzaken, zoals niezen, hoesten en irritatie van de ogen. Ook kan er een onprettige muffe geur ontstaan en beslaan vooral in het najaar de ruiten van de auto erg snel. Het is voor uw gezondheid, comfort én veiligheid dan ook verstandig uw airconditioning minimaal één keer per jaar te laten reinigen.